7 Haziran 2009 Pazar

meyveler büyüyor, pembeler kontrolden çıktı

yukarıdaki resimlerde pembelerin son durumları bulunuyor. meyveler çok hızlı bir şekilde büyüyor. fidelerde fidelikten çıktı artık ağaç fidanı gibi oldu. hangisi koltuk hangisi dal artık ayıramıyorum.
Posted by Picasa

2 yorum:

dokuzuncubulut dedi ki...

Merhaba,
Meyveleriniz çok güzel, bakanı imrendiriyor. Tahtalara vuralım, maşaallah diyelim. Kızlarınız kadar güzeller. Bu arada okullar da tatil oldu. Hayırlı olsun.... Güzel kızlarımıza da iyi tatiller dilerim.
Benimkiler daha yeni çiçeklendi, bakalım ne zaman meyveye dönüşecek. Çift dal ayırma yazınızdan çok faydalandım. Teşekkür ederim. Birşey sormak istiyorum,bilginiz var mı bilmiyorum ama, çeri domateslerim yaklaşık 20 tane kadar meyve verdi, gayette sağlıklı ama 20 gündür hiç kızarma belirtisi yok. Epeyde güneş alıyorlar. Domatesler bu kadar geç mi kızarıyor, internette baktım ama istediğim gibi bir bilgi bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin...

Rasim Karavana dedi ki...

merhaba Aslı Hanım,
bütün övgü ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim. çeri domatesleri hiç dert etmeyin. onlar bizim pembeler gibi değiller. onlar garipler her halikarda çiçekde açarlar meyvede verirler kızarırlarda. ama bu bizim pembeler adamı deli ederler. o resimde gördüğünüz meyvelerden sonraki bütün çiçekler kuruyor. neymiş efendim. havalar pembe hazretleri için fazla sıcakmış. hanımefendi bu sıcaklarda meyveye dönüşemezmiş. yok bide klima koyalım başınıza utanmazsanız. seneye ekecem karşılarına envayi çeşit domates. görsünler anyayı konyayı. kızlarım bu kadar kapris yapmıyor bana :)